Kongresni servisni centar

Organizacija kongresa i iznajmljivanje opreme

Lider na srpskom tržištu!

Congress

Service

Center

pruža kompletne usluge u organizaciji svih vrsta dešavanja. 

Equipment

Prevodilačke usluge

Courses

Who We Are

CONGRESS SERVICE CENTER (CSC)

Congress Service Center (CSC) was incorporated in 2001 as a limited liability company, setting out on a mission to provide a wide range of professional services and excel at offering market-leading quality.

At Congress Service Center Serbia (CSC), we specialise in providing industry-leading, tailor-made services of:

  • Event organisation;
  • Audio/video event equipment rental;
  • Interpretation
  • Written translation;
  • Interpretation and written translation courses and competence courses.

sa krajnjim ciljem prevazilaženja potreba i očekivanja klijenata.

Zašto odabrati KSC

KOMPANIJA (KSC) deluje od 2001. u Beogradu i njen razvoj od tada, trasiran je u 4 osnovna pravca pružanjem sledećih usluga:

Zašto odabrati KSC

KOMPANIJA (KSC) deluje od 2001. u Beogradu i njen razvoj od tada, trasiran je u 4 osnovna pravca pružanjem sledećih usluga:

Organizovanje događaja

KSC je kompanija za planiranje, dizajn, proizvodnju i upravljanje događajima sa kancelarijom u Beogradu i partnerskim lokacijama širom Balkana. Poznati po našim inovativnim, prepoznatljivim i nezaboravnim događajima za kulturne, korporativne, neprofitne i tehnološke klijente širom sveta. Naši vešti i obrazovani organizatori će uspešno isplanirati i proizvesti vaš sledeći događaj, sastanak, otvaranje muzeja/biznisa, lansiranje brenda i/ili proizvoda.

Pismeno prevođenje

Naš tim je sastavljen od najkvalitetnijih, specijalizovanih prevodilaca koji imaju iskustvo i stručnost da za vas obave širok spektar složenih prevodilačkih zadataka. Uvek radimo odgovorno, pažljivo i marljivo, pridržavajući se najviših profesionalnih standarda, da bismo preneli Vašu autentičnu poslovnu poruku i zaštitili Vašu poverljivost u svakom trenutku.

Iznajmljivanje opreme za događaje

U KSC-u razumemo važnost pružanja izvanrednih audio video rešenja za vaše sastanke, događaje, konferencije... Naš cilj je da stvorimo besprekorno tehničko iskustvo koje podržava vaš događaj na svim nivoima. Sa našim širokim spektrom AV opreme, nudimo prilagođena rešenja koja savršeno odgovaraju vašim potrebama.

Usmeno prevođenje

KSC nudi profesionalne usluge prevođenja za poslovne sastanke, konferencije i događaje, kako na licu mesta tako i na daljinu kako bismo pomogli klinentima da prevaziđu jezičke barijere, razmene informacije i povežu se u realnom vremenu sa poslovnim partnerima, zaposlenima, dobavljačima ili krajnjim korisnicima koji ne govore isti jezik.

Jedinstveni KURSEVI dostupni samo u KSC

Jedinstveni KURSEVI dostupni samo u KSC

KURSEVI USMENOG I STRUČNOG PISANOG PREVOĐENJA I KOMPETENCIJA

powered by EDUKATIVNI CENTAR PROFESSIONAL ENGLEISH & KONGRESNI SERVISNI CENTAR

Iznajmljivanje opreme

STONI I BEŽIČNI

KONFERENCIJSKI MIKROFONI

160x16x200 I 140x140x200

Prevodilačke kabine

TOUR GUIDE SYSTEM

Oprema za simultano prevodjenje

VELIČINE EKRANA: 22", 40", 42", 50"

IZNAJMLJIVANJE PLAZMA, LED/LCD TV-A I VIDEO WALL-A

SD/HD

IZNAJMLJIVANJE KAMERA Designation

KSC Reference

KSC je ponosni pružalac usluga Delegaciji EU, Savetu Evrope, Međunarodnoj organizaciji za migracije, Svetskoj banci, UN, OECD, Pricewaterhouse Coopers, EK, EK/DEU, CEPOL, Vestminsterskoj fondaciji za demokratiju, CEFTA, ETF, Evropskoj kancelariji za podršku azilu, EU-LISA, Evropskom centru za prevenciju i kontrolu bolesti, različitim ministarstvima i ambasadama, NVO i mnogim drugima.

en_USEnglish