Kongresni servisni centar

Organizacija kongresa i iznajmljivanje opreme

Iznajmljivanje opreme za događaje

U KSC-u razumemo važnost pružanja izvanrednih audio video rešenja za vaše sastanke, događaje, konferencije

Naš cilj je da stvorimo besprekorno tehničko iskustvo koje podržava vaš događaj na svim nivoima. Sa našim širokim spektrom AV opreme, nudimo prilagođena rešenja koja savršeno odgovaraju vašim potrebama.

Tehnička produkcija, iznajmljivanje audio video opreme i rešenja za događaje

Kongresni servisni centar je pouzdana kompanija koja pruža celokupnu uslugu i pretvara Vaše kreativne ideje za Vaš događaj u realnost. Od pojedinačne opreme do opremanja čitave bine, tehničkog dizajna i sistema ključ u ruke za tehničke aspekte organizacije Vaših događaja mi smo na raspolaganju. Kongresni servisni centar je kompanija sa velikim iskustvom u obezbeđivanju audio-vizuelne opreme, sa internacionalnim pristupom, kako bi pomogla klijentima da poboljšaju vrednosti svojih brendova i svoj učinak, organizovanjem naprednih korporativnih događaja. kako bismo klijentima pružili izuzetno iskustvo i najbolje rezultate, nudimo integrisana rešenja, zahvljajući našim dizajnerima, štamparima, zalihama AV opreme i detaljnom poznavanju tržišta.

Iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje

Pružamo vam bilo koju vrstu sistema za prevođenja: stacionarne prevodilačke kabine različitih veličinama i mobilne sisteme vodiča za simultano prevođenje. Čak i konsekutivno prevođenje za nas nije težak zadatak. Rešenja za događaje sa različitim učesnicima koji pričaju na različitim jezicima, čak i sa mnogo ljudi, je ono što nudimo. Takođe, obilazak sa vodičem kroz bučne fabrike, skladišta ili javna mesta može se sprovesti sa sistemom tour guide. KSC je vaš partner za iznajmljivanje sistema za prevođenje i sistema tour guide. Naš tim će vas posavetovati za pravu vrstu sistema prevođenja za vaš događaj. Slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vreme na email office.bg@kscnet.rs

Iznajmljivanje ozvučenja

U zavisnosti od dimenzija i karakteristika prostorije u kojoj se održava događaj, ponudićemo Vam različit sistem ozvučenja, radi što efikasnijeg održavanja događaja. U ponudi imamo široki spektar audio opreme, uključujući i premium brendove i različite vrste mikrofona, kao i zvučnika. Svaka prostorija je različita, što utiče na izbor adekvatne opreme, u zavisnosti od samog prostora.
26th of June - Justice- Hotel Marriott Skopje___

Iznajmljivanje video opreme

U KSC, na raspolaganju Vam je video oprema za sve vrste projekata. Kako bismo pružili dobru ponudu za iznajmljivanje video opreme za bilo koji događaj, potrebno nam je da jasno razumemo ŠTA želite da prikažete publici, bilo da se radi o događaju uživo, digitalnom ili hibridnom događaju. Izbor video opreme zavisiće od različitih signala i sadržaja koje želite da prikažete na svakom od ekrana i monitora. Nije isto prikazati PPT prezentaciju ili koristiti više kamera kako biste prikazali kompozitni signal + beleške govornika + signal sa Zoom poziva, ili da biste poslali različite signale publici koja prati događaj od kuće, za razliku od publike koja je prisutna na samom događaju. Svi ovi detalji nam pomažu da razumemo kompleksnost događaja kada se radi o video potrebama.

Iznajmljivanje opreme za striming

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji i održavanju događaja, kako bi učesnici mogli da ih prate na daljinu, gde god da se nalaze. Postoji veliki broj striming rešenja za sve vrste korporativnih događaja i prezentacija. Jedno od najčešćih rešenja do danas, za sve naše domaće i internacionalne klijente je savršena kombinacija digitalnog i događaja uživo, kako je smo do sada radili, ali i osnaživanje ove ideje, kako biste mogli da se povežete sa svojom publikom bez granica. Striming rešenja za događaje su tokom prethodnih nekoliko godina evoluirala, zajedno sa digitalnom transformacijom, sa konstantnim inovacijama i predlozima za pretvaranje konvencionalnog striminga u sam događaj.

Iznajmljivanje audio-vizuelne opreme

U KSC-u, pored usluga čitave produkcije, pružamo i usluge iznajmljivanja audio-vizuelne opreme našim klijentima. Posedujemo opremu različitih brendova za ozvučenje, rasvetu, video opremu, kao i opremu za strimovanje. KSC ima veliku količinu audio-vizuelne opreme za iznajmljivanje, uz različite predloge rešenja za audio, video opremu i rasvetu za Vaš naredni događaj. Kontaktirajte nas na office.bg@kscnet.rs kako biste dobili sve potrebne informacije. Za iznajmljivanje nudimo projektore, LED ekrane, ozvučenje, računare, kamere, rasvetu, stalke, zvučnike i mikrofone, za Vaš sledeći dpgađaj.
sr_RSSerbian