Kongresni servisni centar

Organizacija kongresa i iznajmljivanje opreme

Organizovanje

kongresa, konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, simpozijuma...

Kongresni servisni centar je vrhunski pružalac usluga organizovanja događaja sa posvećenim stručnjacima koji će Vam pomoći u svakoj pojedinačnoj fazi projekta, od započinjanja do završetka.
Bez obzira na to da li je u pitanju poslovni događaj, tim bilding, koktel ili ceremonija dodele priznanja, pomoći ćemo vam da odredite ciljnu publiku za svaki događaj, formulisati koncept, planirati čitavu logistiku i rukovoditi projektom za događaj kao celinom.

Specijalizovani smo da na inovativne načine inspirišemo, komuniciramo i zabavimo. Pokrivamo širok asortiman usluga za realizaciju događaja, uključujući i osvetljenje, dekoraciju, određivanje teme, stajling, posluženje, zvuk, viziju i zabavu.
Mi u KSC Vaše događaje shvatamo vrlo ozbiljno i pružamo usluge organizacije tehničkog, kreativnog i logističkog aspekta događaja.

KSC je vrhunski ocenjen pružalac usluga, sa izuzetnim veštinama za organizovanje vremena, sposobni da istovremeno obavljamo više poslova i usklađujemo funkcionisanje različitih delova, što KSC čini jednim od vodećih preduzeća u upravljanju događajima i organizaciji događaja.

Sve počinje procesom stvaranja vizije za događaj, a zatim sledi podrška do realizacije, što zahteva i kreativnost, fleksibilnost, kao i sposobnost određivanja prioriteta i doslednog izvršenja posla. Sve ovo vodi do uspešne realizacije događaja.
Pružamo pomoć u svakoj pojedinačnoj fazi projekta, od početka do završetka, a naše usluge uključuju:

sr_RSSerbian